2022 Banyo Tasarımları

 2022  Banyo Tasarımları

2016 banyo modelleri hem dekoratif hem de klasik ve modern çizgileri ile dikkatleri üzerine çekerken eskiye nazaran daha sade ve daha kullanışlı banyo mobilyaları ile göze çarpıyor.
Renkli banyo modelleri 2016 için tavsiye edilen modeller arasında yer alıyor. Yeni sezon banyo tasarımlarında banyolarınızı dekore ederken önem vermeniz gereken noktalardan bazıları banyonuzun sağlıklı, güzel ve kullanışlı olacak şekilde dizayn edilmesidir.

Şahane bir banyoya sahip olmak mı istiyorsunuz ?

banyo-dekorasyonu

banyo-dolapları-modelleri-2014

Banyonuzda şık bir dekorasyon oluşturmak isterseniz eğer, bu işe banyo fayanslarından başlamanızı öneririz. Banyo fayanslarınızda sade görünüşlü modellerin yanı sıra iddialı ve gösterişli olanları da tercih edebilirsiniz. Birbirinden güzel ve göze çarpan modelleriyle banyonuza yeni bir boyut kazandırabilir ve banyonuzu baştan yaratabilirsiniz.

Fayanslarda özellikle bu yıl çiçekli ve değişik desenli modeller dikkat çekici olduğu kadar, düz sade modellerinde banyonuza getireceği duru ve masum görünüm sizi kendisine hayran bırakacağa benziyor. İsterseniz kabartmalı modelleri de görmenizde fayda var. Açık renkte dekor banyonuzu olduğundan daha geniş ve ferah gösterecektir. Bu yüzden banyonuzda açık tonlarda renkler kullanarak bir tasarım yapmanızı tavsiye ediyoruz.

Banyo dolaplarında ise, bu yıl ahşap modellerin çok moda olduğunu görmekteyiz. Banyo dolabınızın seçiminde şık ve havalı olanlara yer vermeniz, banyonuzdaki atmosferi de değiştirecektir. Banyo dolaplarında büyük olmayan ve ayaksız modeller daha az yer kaplıyor ve çok hoş duruyor. Aynı zamanda banyo dolaplarındaki renk tercihinizin de fayanslarla uygun renkte olmasına özen göstermelisiniz.

Çok büyük banyo dolabı modelleri yerine daha küçük ve zarif modeller banyonuzda daha şık duracaktır. Lavabolu küçük banyo dolapları ise aynalı modelleri ile oldukça şık ve kullanışlı.
Banyonuzun en önemli noktası olan lavabo modellerinde ledli ve yandan ışıklı olanların ön planda olduğunu görmekteyiz. Bu trend oldukça yeni ve sevilen bir dekorasyon oluşturuyor banyolarınızda ve bir anlamda banyonuzu farklı kılıyor.

Lavabo modellerinde çanak lavabolar ve cam lavabolarda görülmeye değer güzellikte ve kalitede beğeninize sunulmaktadır. Musluklarda daha çok sensörlü ve kullanışlı modeller tercih edilmektedir. Ayrıca lavabo kenarlarında kullanılan simler banyonuzun dekoruna derinlik katan bir detay olarak hayli ilgi çekici.

Cam duşakabinler ve küvetler ile banyonuzu daha da güzel gösterebilirsiniz. Yine asma tavan şıklığından banyonuzun dekorasyonunda yararlanmanız banyonuza hem güzel hem de temiz bir görünüm getirecektir. Banyonuzda önemli detaylardan birisi de muhakkak banyo paspaslarıdır. Banyonuzda kaydırmaz tabanlı ve değişik desenli paspas modelleri tercih etmeniz banyonuza bambaşka bir hava katacaktır. Paspas alırken kalın ve yumuşak dokulu olmasını göz önünde bulundurmalısınız.

Şık banyo aynaları ile kendinizi daha güzel görmeniz hiç zor değil artık…

banyo-dolabı-modelleri-ve-fiyatları
Banyo dekorasyonunda banyo ve lavabolar kadar önem taşımaktadır aynalar ve olmazsa olmazdır banyolar için. Büyük ve gösterişli ayna modellerini daha çok büyük banyo lavabo dolaplarında kullanmanız banyonuzun çok güzel ve özel görünmesini sağlayacaktır. Çerçeveli aynaların oymalı ve varaklı modelleri de tercih edebileceğiniz seçenekler arasındadır. Altın ve gümüş rengi banyo aynaları gerçekten çok şık bu yıl. Banyo ayna modellerinin spot ışıklı modelleri de modern tasarımlar arasında dikkat çekici olarak yerini alıyor. Her lavabo tipi için kullanacağınız farklı banyo aynaları şıklıklarıyla göz dolduruyor.

Banyo mobilyaları sadelik ve şıklıklarıyla adeta sizleri büyüleyecek ve banyonuza çok farklı bir görüntü getirecektir. 2016 banyo tasarımları sade modelleri ve dekoratif renkli modelleri ile bu sene adından fazlasıyla söz ettirecek görünüyor. Banyonuzu yenilemek ya da yeniden bir banyoya sahip mi olmak istiyorsunuz, o zaman yapmanız gereken 2016 banyo dekorasyon modellerine bir göz atmak olmalı.