2023 Modern Oturma Grupları

 2023 Modern Oturma Grupları

Siento modern oturma grupları

Merhaba, 2015 modern oturma gurupları hakkındaki yazıma hoş geldiniz. Bu yazımda sizlere bu yıl ki modern oturma guruplarının fiyat aralığından, modern renklerinden en kullanışlı olan takımlarından ve kendi aldığım oturma gurubundan bahsedeceğim.

Eğer bir otuma gurubu almaya karar verdiyseniz ilk önce kaçlı alacağınıza karar vermelisiniz. Örneğin bir üçlü, bir ikili ve bir tekli 4 kişilik bir aile için yeterli olacaktır. Eğer benim misafirim çok olur diyenlerdenseniz 2 tane üçlü almak yatak ihtiyacınızı karşılayacaktır. Oturma gurubunuzun kaç kişilik olduğuna karar verdiyseniz haydi devam edelim.

Modern oturma grubu

Evlerin Vazgeçilmezi Oturma Grupları

Oturma guruplarında fiyatlar sizin de tahmin edeceğiniz üzere alacağınız ürünün kalitesine göre değişmektedir. Ama genel olarak fiyatlar 3.000 TL’den başlayıp tahmin edemeyeceğimiz kadar yukarı çıkmaktadır. Diğer önemli husus ise oturma guruplarında eğer bir şirketten oturma gurubu alırsanız pazarlık yapamazsınız ama tekil birinden yani dükkânını kendi açmış birinden oturma gurubu alırsanız pazarlık yapabilirsiniz. Pazarlık yapmadan bir şey almam diyenlere önerim tekil şahıslardan alıp pazarlık yapmaları.

Aslında modern renkler değil de en çok satılan renkler de diyebiliriz. En modern renkler bej ve kahve renkleri bu renkler bu dönemlerde oldukça rağbet görmekte. Renk seçme konusunda size önerim ise eğer eviniz çok kalabalık oluyorsa koyu renkler (mesela bej) çabuk kirlenmez ve oldukça şık bir renktir. Ama benim evim fazla kalabalık olmaz diyorsanız da siz hangi rengi beğendiyseniz onu seçin.

Modern oturma grubu

2016 Oturma Grubu Modelleri ile Modaya Ayak Uydurun

Geldik en önemli yerlerden birisine. Eğer evinizde yer sıkıntısı varsa 2015 oturma gurupları alırken size önerim üçlü koltuğun hem yatak olması hem de sandıklı olması. Böylece sandığınıza eşyalarınızı koyabilirsiniz. İkili koltuğunuzun ise alttan açılır bir şey olmasını tavsiye ederim. Benim eski koltuğum öyleydi ama rahat değildi işte ne yapalım, tekli koltuklarım ise alttan çekiliyor ve ayağınızı uzatıyordunuz. Kısaca evinizde yer sıkıntısı çekiyorsanız sandıklı bir şey olmasına özen gösterin.

İskandinav oturma grubu

Ve geldik benim satın almış olduğum oturma gurubuna. Ben ilk yaklaşık 2-3 ay internetten koltukların fiyatlarına baktım ve en sonunda Yataş-Enza Home markasından Milano koltuk takımını belirledim. Daha sonra bir Yataş mağazasına satın almak için gittim ve Milano koltuk takımı gözüme çok kaba geldi malum evde yer sıkıntısı var. Orda gezerken teşhir ürünleri gözüme çarptı mağazada sergilenen ürünleri uygun fiyata satıyorlar ve garantisi olmuyor. Ama fiyatının uygun olması nedeniyle Beatlice ( adından emin değilim ama böyle bir ismi var ) koltuk takımını denedim ve oldukça rahattı fiyatı da uygun 2.250 TL bütçeme de uygun olması nedeniyle satın aldım.