2023 Trendleri Banyolarınıza Geldi

 2023 Trendleri Banyolarınıza Geldi

MODERN ZAMANLARDA TREND TASARIMLAR MODERN BANYOLAR

Modern zamanların yenilikçi tasarımcıları yeni koleksiyonlarını oluşturdu. 2012 yenilikçi tasarımları banyolarda boy gösteriyor.

2012 yılının yeni düzen tasarımları banyo aksesuarları ile hayatımıza girdi. Farklı firmalar tarafından banyolarınıza değişik formlar getirmek için tasarlanan banyo aksesuarları farklı yapı malzemeleri de dikkat çekiyor.

1

Dikkat çekici tasarımların bir numaralı adresi Dremmart cam boyama yöntemiyle konsept kazandırdığı metal banyo takımları ile dikkat çekiyor.

1 2

Sezonun renklerini ve canlılığını Dreammart banyo serilerini ile banyonuzda yaşayın.Canlı renkler ve farklı formdaki yapısı ile dikkatleri bir mihenk taşı gibi üzerine taşıyan Dreammart banyo setleri cam üzerine gerçekleştirilen metal kaplama, nikel kaplama ve porselen kaplama olarak 3 çeşitte üretilmiştir.
Metal kaplama banyo takımları sıvı sabunluk, dış fırçalık, diş macun kabından oluşmaktadır.

7 8

Banyolarında estetik ve şıklığa yer vermek isteyenler için nikel ve porselen kaplama banyo setlerine bir şıklık unsuru olarak taşlar eklenmiş. Taş eklentisi ile pırıl pırıl parlayan nikel ve porselen banyo takımları sezonun trenlerini banyonuza yansıtacak.

9 10

Farklı tasarımların isim babası Dreammart ile farklı estanteleri evlerinize ve banyolarınıza getirin.