2014 Banyo Modelleri

 2014 Banyo Modelleri

Banyo Dekorasyonu

Evlerimizin en önemli alanları arasında yer alan banyolar, dekorasyonu yapılırken üzerinde titizlikle durulması gerekenler arasında. Geniş bir banyoya sahipseniz eğer haliyle işiniz kolaylaşıyor lakin banyonuz küçükse banyo dekorasyonu yapmak sizi biraz zorlayabilir. Küçük banyoların dekorasyonu için günümüzde birçok alternatif dekorasyon fikri bulunmaktadır.

Banyo Modelleri

2014 yılının gelmesiyle birlikte mobilyalarda da değişik modeller tasarlanmaya başlandı. 2014 banyo modelleri arasında genellikle duvara monte banyo dolapları yer almaktadır. Çoğu kişinin tercihi olan bu tarz banyo dolap modelleri renk olarak da size istediğiniz çeşitliliği sunmaktadır. Sizin yapmanız gereken banyonuzun genişliğine uygun renkte banyo dolapları seçmek. Banyonuz genişse renk seçiminde daha özgürsünüz fakat küçük bir banyoya sahipseniz hep renk hem de banyo dolap ölçülerinin nasıl olması gerektiğini iyi bilmeniz gerekmektedir. Dekorasyonunu yaptığınız alan ister banyo ister oda olsun dar alanlarda koyu tonlardan kaçınmalısınız. Aksine, dar alanların kurtarıcısı olan beyaz renk her zaman iyi sonuçlar vermektedir.

2014-banyo-modelleri

banyo-dolap-modelleri

banyo-dolap-ölçüleri

banyo-modelleri-ve-fiyatları

Banyo Dolap Fiyatları

Unutmayınızki şık bir banyo dekorasyonu yapmak için sadece kaliteli banyo dolapları seçimi yeterli değil. Aynı zamanda seçtiğiniz banyo dolaplarının rengi ve ölçüsü de önem taşımaktadır. Banyo modelleri ve fiyatları ürün özelliklerine göre değişiklik gösterse de bütçenize uygun banyo modelleri arasından seçim yaparak siz de güzel bir banyo dekorasyonu yapabilirsiniz.