2022 Dekorasyon Fikirleri…

 2022 Dekorasyon Fikirleri…

2016 yılının ev dekorasyon trendlerinde ahşap ve eskitme mobilyaların modern parçalarla kombine edildiğini görmekteyiz. Evlerinize şıklık ve ferahlık getirecek bu eşsiz tasarımlarda inovatif ve bir o kadar da evinizin dekorasyonuna derinlik kazandıracak çizgileri bir arada bulabilmeniz mümkündür. Bu yıl dekorasyon fikirleri açısından yine dopdolu ve epey heyecanlı bir yıl olacak.

Dekorasyon fikirlerinde bu yıl ön plana çıkan dinamikler ne olacak?

Dekorasyon fikirleri her sene üretilen yeniliklerdir. Dekore edilecek sınırsız alan vardır. Bu yüzden farklı dekorasyon tarzları oluşturulur. Siz de bu yılın dekorasyon fikirleriyle yaşadığınız alanları değiştirebilir ve çok farklı bir görünüme kavuşmalarını sağlayabilirsiniz.

2016 Dekorasyonunun püf noktaları…

Özellikle bu dönemde sizleri şaşırtacak ve hayli ilginç gelecek fikirler arasında elbette köşe koltuk takımlarının bu yıl geri dönmesini gösterebiliriz. Köşe koltuk takımları salonların vazgeçilmez unsurlarından biridir. Ve bu sezon yine dikkatleri üzerine toplayacağı kesin. Orta sehpa modelleri ile kombine edilen köşe koltuk takımları, salon dekorasyonları için çok ideal ve dekoratif seçimlerdir aynı zamanda.

köşe-koltuk-takımları

Duvar dekorasyonunda daha çok geometrik şekillerin hakim olduğu bir yıl olacak gibi. Çünkü doğal taş görünümlü bu modeller çok dikkat çekici tasarıma sahipler ve evlerinize renk katacaklar. Ayrıca, duvar dekorasyonlarındaki büyük ayna modelleri gerçekten görülmeye değer. Duvar dekorasyonunda isterseniz yıllarca eskimeyen görüntüsüyle çok farklı modellerde üretilen duvar kağıtlarını da kullanabilirsiniz.

2014-taş-duvar-dekorasyon-görselleri

Zemin dekorasyonunda simli halılar gerek görünüm gerekse farklı desenlerdeki çeşitlilikleriyle 2016 yılında adından çok fazla söz ettireceğe benziyor. Kaydırmaz özellikli halıların kullanışlı ve kolay temizlenebilir olmaları yönünden tercih edilebilir olduğunu söylememizde fayda var. Özellikle banyolarda ve mutfakta kullanım açısından oldukça elverişlidirler. Adını sıkça duyacağımız ve sıkça rastlayacağımız halı modellerinden biri de kilimlerdir. Kilimler, önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da çok moda olacak.

hali_2

Koyunlu-Simli-Halı-7

Ev dekorasyonunda en önemli detay ve tamamlayıcı parçalardan biri olan perde modellerinde stor perde tasarımları oldukça şık ve göz alıcı. Stor perde tercihi, evinizin dekorasyonunu olduğundan en az iki gömlek yukarı çıkaracak. Duvar ve perde renginin birbiriyle zıt olmayan renk tonlarında olmasına da özen göstermeniz de fayda var.

images (19)

Koltuk takımlarında, gri ,turuncu, yeşil ve sarı gibi pastel renklerin netliği fark edilmektedir. Konforun ve estetiğin fazlasıyla koltuk modellerine yansıtıldığı bu yılda klasik ve tarz çizgilerin uyumu hafızalarınıza kazınacak. Ahşap ve Tamamen el yapımı olan bu ürünlerle dekorasyonunuzda fark yaratacaksınız.

istikbal-otantik-koltuk-takimi-mira-bej-030914-1

Koltuk takımlarında deri koltuk modelleri modern salon dekorasyonu için en güzel örneklerden biridir. İsterseniz bu şekilde bir tasarımla, salonunuzun son derece şık gözükmesini sağlayabilirsiniz. Tv ünitelerininde salon dekorasyonundaki yeri her geçen gün önemli hale gelmektedir. Tv üniteleri bütünleyici özellikleriyle salonlarınızın değişmezi olacak gibi.

Yatak odası takımlarında, yuvarlak yatak odası modelleri tasarımlarıyla farklılık yaratmakta ve dikkat çekmektedir. Monoton hayattan uzaklaşmanıza imkan tanıyan bu modeller ile özlediğiniz yatak odası dekorunu elde edebilirsiniz. Yatak odanıza heyecan, gösteriş ve şıklık katmak istiyorsanız, mutlaka yuvarlak yatak odası modellerini denemelisiniz.hayal-yatak-odası

2016 yatak odası dekorasyonunda, yatak odanızın boyutlarına göre modeller seçmenizi öneriyoruz. Eğer küçük yatak odasına sahipseniz, büyük ölçülerdeki mobilyaları kullanmamanızı öneriyoruz. Daha kullanışlı ve fonksiyonel olan mobilyaları tercih etmenizde fayda vardır. Duvar rengi ile odanızda kullanmayı düşündüğünüz mobilyaların renginin birbirleriyle uyumlu olmasına da mutlaka dikkat etmelisiniz. İsterseniz taşlı bir ayna modeli ile yatak odanızın daha güzel görünmesine yardımcı olabilirsiniz.

Yatak odanızın duvarlarında açık tonlarda renkleri tercih etmeniz odanızın daha canlı ve ferah görünmesini sağlayabilir. 2016 gardrop modellerinde ray dolapların ve sürgülü dolapların çok ön planda olduğunu görmekteyiz. Özellikle içerisine daha fazla eşya koymanızı sağlayacak bu mobilyalarla beklentinizin karşılandığını göreceksiniz.

Yemek odası takımlarında, kendinizi alamayacağınız güzellikte ve sadece yemek yerken değil aynı zamanda keyifli ve eğlenceli dakikalar yaşamanıza da imkan tanıyacak bu tasarımlarda unutamayacağınız anılara sahip olacağınız kesin

yemek-masası-fiyatları.

Genç odası takımlarında, canlı renklerin ve kıpır kıpır mobilya tasarımlarının varlığından söz edebiliriz. Birbirinden şık mobilyalarda özellikle ranzalı modellerin farklı görünümleri parmaklarınızı ısırtacak cinsten. Bu yıl yürek hoplatan zebra ve stor perdeleri genç odalarında da görmek mümkün.

en-güzel-genç-odası-modelleri-ve-fiyatları

Mutfaklarda gömme dolapların kusursuz tasarımları ile şıklığı ve konforu bir arada yaşayacaksınız. Farklı renklerde üretilen mutfak dolapları en çok tutulan ve beğenilen tasarımlar arasında yer almaktadır.

mutfakdolabi (21)

Banyolarda, bu yıl fayans renklerinin daha açık renklerde olmasını tavsiye ediyoruz. Küçük ve albenisi olan banyo dolaplarının kullanımı ile banyonuzda bambaşka bir atmosfer oluşturabilirsiniz. Banyonuzda kullanacağınız ayna modelinizin büyük ve taşlı olması banyonuzun daha gösterişli görünmesini sağlar. Kaydırmaz halı tercihi göz ardı edilmemeli, Lavabo olarak da fonksiyonel özellikli olanları tercih etmenizde fayda var.

banyo-dolap-ölçüleri

Banyonuzda kullanacağınız aksesuarlar da banyonuzun görünümünü zenginleştirecektir. Sabunluk ve havlu gözleri bunlara uygun lavabo taşıyla kombine edilmelidir. Duşa kabin seçimi de atlanılmaması gereken ince detaylardan biridir. Mutlaka banyonuzun boyutuna uygun bir duşa kabin seçimi yapmalısınız.

Dekorasyonlarda dış cephe kaplamalarının 2016 yılındaki ağırlığından söz etmemek haksızlık olurdu herhalde. Siz de evinizin dekorasyonunu dış cephe ile kapladığınızda değişimi tamamen hissedersiniz. Unutulmaması gereken bir ayrıntı olarak aklınızın bir kenarında bulundurmalısınız.

Dış-cephe-kaplama-öncü-dekorasyon

Avize modellerinde büyük ve ışıl ışıl modellerin tercih edilmesini öneriyoruz. Avize modeli olarak taşlı ve leke tutmayan avize modelleri bu yıl sizlerin beğenisine sunulmaktadır. 2016 dekorasyon fikirleri ile evinizde daha özel ve ayrıcalıklı hissedeceksiniz.klasik-avize-1