2023 düğün paketleri ile çiftler daha mutlu

 2023 düğün paketleri ile çiftler daha mutlu

2016 düğün paketleri, bu yıl yeni evleneceklere ya da çiçeği burnunda yeni evlenenlere evlerini istedikleri şekilde döşemeleri için en uygun fırsatı sunmaktadır. Düğün paketi modelleri ve fiyatları ile yeni yuvanıza ya da yenilemeyi düşündüğünüz evinize yeni bir ruh ve güzellik ekleyebilirsiniz.

deri-koltuk-2

Kaliteli hizmetin yanında makul fiyatları da bulabileceğiniz bu paketlerde, evlenmeyi düşünenleri birçok sürpriz bekliyor.Örneğin; bazı firmaların düzenledikleri kampanyalı düğün paketlerini satın aldığınızda yanında damatlık ya da gelinliğe hiçbir ek ücret ödemeden sahip olabiliyorsunuz. Aynı zamanda bazı firmalar daha büyük düşünüp çiftleri balayına bile yollayabiliyor.

Siz de bütün bu fırsatlardan yararlanmak istiyorsanız düğün paketi modellerine  mutlaka göz atmalısınız. Yatak odasından oturma odasına, Koltuk takımından yemek odasına kadar muhteşem mobilya modelleri evlenecek çiftlerin beğenisine sunulmaktadır. Birbirinden güzel ve şık olan bu mobilyalar size karar verme konusunda da kolaylıklar sağlamaktadır.

istikbal-otantik-koltuk-takimi-mira-bej-030914-1

 

Düğün paketlerinde bulunan mobilyaların hem modern çizgilere hem de mümkün olduğunca uygun fiyata sahip olmasına dikkat etmelisiniz. Düğün paketlerinin içeriğinden bahsedersek, yeni bir ev kurmak için gerekli olan tüm mobilyaların bu düğün paketlerinin içinde yer aldığını söyleyebiliriz. Genellikle düğün paketlerinde yatak odası, koltuk takımı ve yemek odası takımı bulunmaktadır.

İster klasik ister modern tarzdaki seçenekleriyle düğün paketi modelleri mobilya mağazalarında sizleri bekliyor. Klasik tarzdaki düğün paketlerinde varaklı ve oymalı modellerin mükemmelikle buluşan tasarımlarına tanık olacaksınız. Modern mobilya tasarımlarında daha çok konforun ve estetiğin yanında, ergonomik ve dekoratif görünümlere de yer verildiğini göreceksiniz.
Yemek takımlarında aradığınız şıklığı ve konforu fazlasıyla görebileceksiniz. Oturma odası takımlarında sade modelleri seçebileceğiniz gibi, birbirinden farklı desenlerden oluşan modelleri de bulmanız mümkündür.

zarif-yemek-odası-takımları

Yatak odası modellerinde daha zarif çizgilerin, keskin renklerle beraber kullanıldığını görmekteyiz. Özellikle yatak modellerinde bu yılın gözdesi yuvarlak yataklar ile yatak odalarınız bir başka güzel.
Düğün paketinizde bulunan sacayağının üçlüsünü oluşturan yemek odası, yatak odası ve koltuk takımı ile dört dörtlük olacak şekilde evinizi döşemeniz mümkündür.

asortie_hayatl_yatak_odası(1)

Koltuk takımlarında 2016 yılına damga vurmaya hazırlanan deri koltuk takımları mobilya sektöründe bu yıl sıkça duyacağımız tasarımların başında geliyor. Yeni evleneceklere ve meraklılarına duyurulur. Oturma odanızı deri koltuk takımıyla dizayn etmeyi planlıyorsanız o zaman 2016 yılı sizin yılınız olabilir.İsterseniz bu senenin en gözde aksesuarlarından zigon sehpa takımını da düğün paketinize ekleyebilirsiniz.

istikbal_beyaz_deri_koltuk_takimlari

Altını çizerek ifade etmekte fayda var, klasik ve modern tarzları bir arada kullanmanızı öneriyoruz. Çünkü İkisi beraber ve uyumlu şekilde kullanıldığında tahmin bile edemeyeceğiniz güzellikte bir kombini ortaya çıkarıyor. Örneğin; Düğün paketinizdeki yemek odası modelini klasik tarzda seçip, koltuk takımınızı daha modern tarzda tercih ederseniz oldukça güzel sonuçlar elde eebilirsiniz.

Düğün paketi satın alırken nelere dikkat edilmeli?

Düğün paketi almayı düşünen yeni evlenecek çiftler satın alacakları mobilyaların dayanıklı, sağlam aynı zamanda kullanışlı ve konforlu olmasına dikkat etmelisiniz. Ucuz ve ismi fazlaca duyulmamış markalara ilgi göstermemelisiniz. Kaliteli ve uygun fiyatlardan satılan mobilyaları tercih etmelisiniz.

Pahalı ve kalitesiz malzemeden yapılan mobilyalarla asla evlerini döşememelisiniz. Tamamen ahşap ve el yapımı olan mobilyaları almanızı ve evlerinizde kullanmanızı şiddetle öneririz. Aynı zamanda satın almayı düşündüğünüz ürünlerin teşhir malı olmamasına dikkat etmelisiniz. Mobilyaların herhangi bir defosunun olup olmadığına özen göstermelisiniz.

Mobilya piyasasında ödeyeceğiniz fiyatı hak etmeyecek türde birçok model satın alınmaktadır. Güvendiğiniz markadan şaşmamanızı ve o markanın ürünlerini kullanmanızı tavsiye ederiz. Sizin beklentilerinizi karşılayacak mobilya modellerini seçerken oldukça seçici olmanızı ve aceleci olmamanızı öneririz.

Satın alacağınız mobilyayı daha uzun ömürlü kullanmak istiyorsanız düğün paketlerindeki modelleri satın alırken bunlara mutlaka dikkat etmelisiniz. Eğer yakın zamanda evlenmeyi planlıyorsanız ya da henüz yeni evlenmişseniz, 2016 düğün paketi fiyatlarını ve modellerini araştırmadan karar vermekte aceleci davranmamanızı ısrarla öneriyoruz.