2022 Mobilya Trendlerini Çok Beğeneceksiniz…

 2022 Mobilya Trendlerini Çok Beğeneceksiniz…

Bu sene mobilya modellerinde yine kendinize uygun renkte ve tarzda buna ek olarak birbirinden alımlı desen ve motiflerde, birçok mobilya çeşidini görmeniz mümkün olacaktır. Kaçınılmaz olarak görselliğin ve konforun ön plana fazlaca çıktığı 2016 yılının trendleriyle evlerinizin daha şık ve güzel görünmesini sağlayabilirsiniz.

Günümüzde, dekorasyonun artık hayatın önemli bir parçası haline geldiğini görmektesiniz. Bunun sebebi ise zamanla eskiyen, modası geçen mobilyaların ya da dekorun yenilenme ihtiyacıdır.

Değişmeyen bir tek şeyin değişimin kendisi olduğu gerçeğinin bu yıl daha net bir şekilde ortaya konulacağına tanıklık edeceksiniz…

Mobilyalar dekorasyondaki en vazgeçilmez ve aynı zamanda dekorasyonu bütünleyen parçaların en kıymetlisidir. Bununla beraber görselliğin bu yılki mobilya modellerindeki detaylardan biri olduğunu mutlaka yinelemekte fayda var.

Her yıl kendini yenilemekten geri durmayan mobilya sektörü de bundan nasibini almış görünüyor ve bunu da sizlere farklı alternatifler sunarak bir kez daha gözler önüne seriyor. Hal böyle olunca, sizlerde istediğiniz ve beğendiğiniz stilleri, bu farklı mobilya tasarımları ile uygulama şansı bulacaksınız.

Evinizdeki mobilyaları değiştirmeyi ya da evinizi yeniden döşemeyi düşünüyorsanız, kesinlikle bu yılın çok moda olan mobilya modellerine göz atmanızı öneririz. Böylece bu senenin trendleri hakkında bilgi sahibi olup daha rahat karar verebilirsiniz.

2016 yılında, mobilya tasarımlarında canlı ve hareketli modellerin hakim olduğu bir tarzı görmekteyiz. Klasik olarak da varaklı ve gravürlü modellerin adını bu yıl daha fazla duyacağız. Ahşap ve el yapımı birinci sınıf malzemeden yapılmış bu şaheser niteliğindeki ürünler, İhtişamlarıyla göze çarpıyor.

Klasik mobilyadan biraz uzaklaşıp modern tasarımlara baktığınızda da, en yenilikçi ve kullanışlı modellerin göz kırptığını göreceksiniz. Modern mobilyalarda bu yıl açık renklerin tercih edildiğini göreceksiniz. Aynı zamanda modern mobilya modellerindeki iri desenler şıklıklarıyla sizleri büyüleyeceğe benziyor.

beyaz-koltuk-takımı-fiyatları

Mobilya modellerinde son yılların en fazla tutulan ve beğenilen köşe koltuk takımları bu yılda farklı tasarımları ile bir hayli dikkat çekecek. Geniş salonlara ya da oturma odalarına sahipseniz, sizin için tavsiye edebileceğimiz en iyi ürün olan köşe takımlarının değişik renklerini de tercih etmenizi öneririz. Turuncu, sarı, mavi gibi renklerin moda renklerinde kullanıldığı bu takımları seçerken farklı ve çeşitli kullanım amacı sunan sandıklı ve farklı kollu modelleri de göz önünde bulundurmanızda fayda var.

köşe-koltuklar

Koltuk takımlarında, bu yıl klasik parçaların daha farklı tasarımlarıyla karşılaşacaksınız. Daha fonksiyonel olan bu mobilyalarda parça sayıları esnetilebiliyor. Kullanılacak alana bağlı olarak tekli, ikili ya da üçlü olarak istediğinizi alabilirsiniz. Koltuk takımlarında daha çok pastel renklerin kullanılmasını tavsiye ediyoruz.

deri-koltuk-1

Tv ünitelerinde ise, sabit modellerin daha sık tercih edileceği bir yıl olacak. Kullanım kolaylığı sağlayan bu modellerin farklı versiyonlarda üretildiğini göreceksiniz. Duvara monte edilen tv üniteleri ile daha derli toplu oturma odalarına sahip olacaksınız.

2014-modern-tv-üniteleri

Yatak odası takımlarında ise mükemmel kombinler ve fevkalade güzel parçalar mevcut. Geçen yıldan farklı olarak dolaplar daha kullanışlı ve dekoratif olarak dizayn edilmiş. Farklı raf ve çekmece modellerinin geliştirilerek daha fonksiyonel ve işlevsel hale getirilmiş. Yatak modellerinde konforun fazlasıyla ön planda olduğu bir gerçek. Bu yıl görsel olarak yuvarlak yatak modelleri tercihinin arttığını görmekteyiz. Bu yataklar hem şık hem de konforlu oldukları için çok ilgi görüyor.

 

asortie_hayatl_yatak_odası(1)

yatak-odası-köşeli-gardrop-modelleri

kaliteli-yatak-odası-ankara

Yemek odası takımlarında ise, bu yıl daha çok açık renklerin kullanılacağını ve yemek odanızın ferah bir görüntüye kavuşacağını söyleyebiliriz. Yemek odası seçenekleri bu yıl hem çok modern hem de inanılmaz derecede kullanışlılar. Birçok ürünü koyabileceğiniz dolapları nedeniyle kesinlikle seçimlerinizi zorlayacak ürünlerden. Açık renklerin yer aldığı bu koleksiyon sayesinde eviniz daha şık ve aydınlık olacaktır. Aynalı konsol modeli de eşsiz görünümüyle yemek odanıza farklı bir değer katacaktır.

country-yemek-odası

Bu senenin trendleriyle evinizin ve yaşam alanlarınızın daha da güzelleşmesine katkıda bulunabilirsiniz.