Üç Boyutlu Klasik Mobilya Tasarımları

 Üç Boyutlu Klasik Mobilya Tasarımları

Üç boyutlu klasik mobilya tasarımları son yıllarda hayli ilgi çekmektedir. Özellikle üç boyutlu olarak üretilmeleri dolayısıyla her açıdan baktığınızda aynı görülebilen bu mobilya ürünleri evinizin dekorunda harikulade bir görünüm oluşturacaktır. Berjer modelleri ve koltuk takımlarında görülen bu şıklık gerçekten görülmeye değer niteliktedir. Klasik olarak üretilen aynı şekilde de üç boyutlu olan bu mobilya ürünlerinde tercih edeceğiniz renklerde koltuğunuzun oturma odanızda daha güzel durmasına imkan tanıyacaktır. Klasik motifleri her yönüyle görebileceğiniz bu koltuklar da konforu da maksimum noktada hissedeceksiniz.

Üç boyutlu olmaları nedeniyle dekoratif anlamda oldukça hoş duran bu tasarımlar ile oturma odalarınızın ahengini değiştirmenizde mümkündür.

baron-klasik-koltuk-takimi

Berjer modellerinin de oldukça şık durduğu bu tasarımlar kolay temizlenebilme özellikleriyle de kendisine sizi hayran bırakacaktır. Salonlarınızın ihtişamını iki katına çıkaracak bu klasik tasarımlar aynı zamanda kullanışlı ve fonksiyonel olmalarıyla da göze hitap ediyorlar. Klasik üç boyutlu mobilyalar arasında en etkileyici modeller elbette koltuk takımları ve berjer modelleridir. Bunlara ek olarak ahşaptan yapılan üç boyutlu dresuar modellerini de sayabilirsiniz.

Klasik üç boyutlu koltuk takımları bu sezon daha çok talep görmektedir. Çünkü Ahşap ayaklı olmaları ve yerden hafif yükseklikte imal edilmeleri dolayısıyla oldukça zarif ve zarafetli bir duruşa sahiptirler. Üç boyutlu klasik koltuk takımında oturmanın keyfini, sunduğu rahatlık ve konforla en üst düzeyde yaşayacaksınız. Görsel olarak da iç açıcı renklerin hakim olduğu bu koltuklar salonlarınıza ferahlık getirecektir. Berjer koltukları klasik koltuklarla kombine ettiğinizde ortaya daha da şık bir görüntü çıkacaktır.

Altın varak ve gravür figürlerinde kullanıldığı bu şahane üç boyutlu klasik modeller, dekorunuzu beklediğinizden çok daha öteye taşıyacaktır.

Modern koltukları sahip oldukları özellikleri ile gölgeleyen bu klasik üç boyutlu mobilyalarda, birinci sınıf kaliteli kumaş kullanıldığını göreceksiniz. Yüksek koltuk arkası ile oturuş rahatlığı da sunan bu mobilyalarda kendinizi son derece ayrıcalıklı ve özel hissedeceksiniz. Koltuk kenarlarında ahşap oymalara da yer verildiğini görebilirsiniz.

vizyon-klasik-koltuk-takimi

İstediğiniz ölçülerde ve özel olarak yapılabilen bu üç boyutlu klasik koltuk takımlarını diğer mobilyalardan ayıran en belirgin şey ise uzun yıllar kullanım sunmasıdır. Üç boyutlu olması nedeniyle görsel bir seyir zevki de sunan klasik mobilya tasarımlarından gözlerinizi alamayacaksınız.

Estetiğin üç boyutlu görsellikle birleştirilmesiyle klasik mobilya şıklığı harikulade bir şekilde dekora yansıtılacaktır. Berjer koltuklarında üç boyutlu klasik koltuklara olan etkisini vurgulamakta fayda var. Koltuk takımları kadar berjer koltuklarında Üç boyutlu yapılması salonlarınızı olduğundan daha geniş gösterecektir. Ayrıca az yer kapladığından koltukların yanında oldukça kibar bir izlenimde verecektir.

Üç boyutlu dresuar modelleri ise salonlarınızın ve antrelerinizin girişinde kullanabileceğiniz muazzam üç boyutlu tasarımlar olarak göze çarpmaktadır. Son derece gösterişli ve göz alıcı olan bu klasik mobilya modelleri ile kendinize özgü dekorlar yapmanızda olasıdır. Üç boyutlu ahşap dresuarlar, görüntüleri ile de sizi cezbedecektir. Ceviz ve açık renkli olarak üretilen mobilyalar salonlarınıza şıklık ekleyecektir. Çekmeceli ve oyma figürlü olan dresuar modellerine mutlaka göz atmalısınız. Portatif olmaları nedeniyle de bu üç boyutlu klasik dresuarlar kolay taşınabilmektedirler.

elif-klasik-koltuk-takimi

Aksesuar olarak da üç boyutlu dresuarları oluşturacağınız kombinasyonlarda kullanabilirsiniz. Dresuar ayaklarında kullanılan oyma işlemeler ile klasik figürler değişik ambiyans yaratmaktadırlar. Dresuarın olduğundan daha farklı görünmesini sağlamaktadırlar. Dayanıklı olması ve zor deforme olmasıyla da dikkat çeken bu dresuarlar üzerine, klasik vazolarınızı ya da porselen biblolarınızı da yerleştirebilirsiniz.

Evinize 3 boyutlu klasik tasarımlar ile başka bir pencereden bakacaksınız. Daha önce görmediğiniz değişik özellikleri 3 boyutlu tasarımlar sayesinde yaşayabileceksiniz.