Klasik Josefin ve Benç Kanepe ve Koltuk Modelleri

 Klasik Josefin ve Benç Kanepe ve Koltuk Modelleri

Kanepe ve koltuk modelleri değerlendirildiğinde Asortie markasının pek çok farklı modeline rastlayabilirsiniz. Önemli olan bu modeller arasına hayal gücünüze en çok hitap eden ve sizin kendi mekanınıza en çok yakıştırdığınız modeldir. Klasik Josefin ve benç kanepe modelleri değerlendirildiğinde şıklığın ve zarafetin tam anlamıyla yansıtıldığına tanık olacaksınız. Sapore Josefin bu markanın tam anlamıyla en klas stillerinden biridir. Kırmızı rengiyle büyülemektedir. Model kırmızı ve sarının uyumunu şık bir şekilde yakalamış ve aynı zamanda simetrik olarak ahşaba model verilmesiyle de gözleri doldurmaktadır. Aynı zamanda mekan tasarımına da özen gösteren Asortie zengin seçenekler sunmaktadır.

arya_klasik_jozephine

asiyan-jozephine

Sapore Josefin kırmızı rengi ile çok iddialıysa ve sizin şık ama farklı renklerde modeller daha çok ilginizi çekiyorsa Arya Josefin’i deneyebilirsiniz. Bu model tam anlamıyla renklerin harmanlanması ile oluşturulmuştur. Yine dans ederek aşağı doğru inen kıvrımlar bu modelde de son derece şık durmaktadır. Bunun yanında son derece şık şekilde işlenmiş figürler kumaşı daha da çarpıcı gösterecektir. Model sadece bir model değildir, mekan ile birlikte tasarlandığı için alıcısını büyüleyecek bir ahenk sunacaktır. Aynı tonlarda olan sehpalarla ve halılarla birlikte tasarlandığında söz konusu mekanın birden bire tam anlamıyla zevkinize hitap ettiğini göreceksiniz.

sapore_klasik_jozephine_modeli

Aşiyan Josefin çok daha farklı bir tasarımla karşınıza çıkacaktır. Koltuğun simetrik yapısı güzelliğini korumaktadır. Bunun yanında alt kısmı ve üst kısmı arasında da renk konusunda farklılıklar bunmaktadır. Alt kumaş o kadar incelikle düşünülmüştür ki, üst kısımdaki sadelik onu dengelemektedir. Kırmızının, sarının ve yeşilin tonlarının bu kadar ustalıkla kullanılması kesinlikle sizi de büyüleyecektir.

buselik-klasik-jozephine

Bihter Avangarde Josefin bordonun o kadar farklı tonları ile karşınıza çıkacak ki hem rengine mest olacaksınız hem de konforuna doyamayacaksınız. İki tarafı da yumuşak hatlarla aşağı doğru inen koltuk kırmızı ve beyazın uyumunu sunacak. Yastıklar yine pofuduk ve son derece şık parıldayan bir kumaştan tasarlanmaktadır. Buselik josefin de yine simetrik yapısı ile göz doldurmaktadır. Parlak kadife kırmızının bir koltuğa bu kadar yakışması sizi büyüleyecek. Şımarık Josefin ile çiçekli simetrik ve son derece rahat bir koltuğun tadını çıkaracaksınız. Ebrar Josefin, Versace Benç, Kraliçe Benç, safir Benç ve Prenses Benç modelleri de benç kullanımında titiz olanlar için şıklık ve rahatlık sunacaktır.