Avangarde Mobilyalar 2022

 Avangarde Mobilyalar 2022

2022 Avangard Koltuk Takımları

Avangarde koltuk takımı modelleribirbirinden çeşitli modellerle zariflik ve şıklığın temsilcisi olur. Türkiye içerisinde her geçen gün daha çok popüler olmaya başlayan ve yenilikçi tarzı ile dikkat çeken avangarde koltuk takımları evlerde farklı bir görünüm oluşturmayı sağlar. Birbirinden farklı avangarde koltuk takımı modelleri ile kendinize uygun tasarımların birleşmesi sonucunda evde yaşam alanlarında harikalar yaratabilirsiniz. Son zamanlarda oldukça tercih edilen oturma grupları arasında yenilenen tasarımları ile 2022 Avangard Koltuk Takımları bu yılda oldukça iddialı olmaya benziyor.

Avangard Mobilya Nedir?

Fransızca kökenli kelime olan Avangard, sanat ve edebiyata öncü olarak deneysel fikirleri ifade eder. Şimdiki kelime anlamı ise klasik mobilya modellerinde yenilikçi bir akım demektir. Yani klasik modellerin yenilikçi tarzlarla oluşturulan tasarımları olarak da ifade edilebilir. Avangard mobilya, klasik koltuk takımlarına göre daha sadedir. Klasik salon takımı genelde lüks ve görkemli, yoğun ahşap oyma motifli, altın varaklı şık ve göz alıcı mobilya modellerinden oluşur.

Avangard Koltuk Takımı Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?

Evlerin ruhunu belirleyen en önemli hususların 3’ü dekor, mobilyalardır. Seçilen mobilyalar bir yandan evlerin enerjisini oluştururken diğer yandan da aile bireylerinin ruh halini etkiler. Bu nedenle yaşam alanları için oldukça önemli olan koltuk takımı modelleri seçiminde dikkat edilmesi gereken bazı noktalar vardır. Bunlar:

  • Mobilyanın yapıldığı ağaç cinsi,
  • Hangi kumaşların tercih edildiği,cila seçimi ve uyumu
  • Sünger yapısı,
  • Asansör yapı,
  • Renklerin ev dekoru ile uyumu
  • Mobilyanın kullanılacağı alana uygunluk.
  • Tamamlayıcı Mobilya Aksesuarları ile uyumu